Wandelcoaching is bewegen en coaching in de buitenlucht.

Veranderingen beginnen met het zetten van de eerste stap. En dat is precies wat we met wandelen doen, in beweging komen en vastzittende patronen in beweging brengen. Als wandelcoach loop ik een tijdje met je mee.

Stap voor stap werken wij aan je fysieke, mentale en emotionele herstel en daarbij bouw je je eigen kracht op. Lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht.

Wandelcoaching is helder en effectief.

Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis.

Een basis coachingstraject bestaat uit 4 sessie’s plus één terugkom sessie na 2 maanden. Op basis van jouw wensen en behoeften is er in overleg ook een persoonlijk coachingstraject mogelijk. 

Resultaat van een Wandelcoachtraject

☑ Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.

☑ Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.

☑ Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding.

☑ De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.

Daarom kies je voor Wandelcoaching

☑ Je wilt letterlijk in beweging komen.

☑ Je komt tot rust in de natuur en houdt van wandelen.

☑ Nazorg programma’s: U kunt na het coachings- traject gratis deelnemen aan de Bewust wandelen trainingen of een 10 rittenkaart voor de wekelijkse wandelingen. 

☑ Begeleiding van een ervaren Wandelcoach

Elk traject start met een vrijblijvende, gratis intake om kennis te maken en jouw coachvraag duidelijk te krijgen. Aan het eind van het intakegesprek is jouw coachvraag helder. In de daaropvolgende coachgesprekken gaan we daarmee aan de slag.

Tarieven

€65,- per uur

€ 95,- per sessie van 1 1/2 a 2 uur

Basis Coachingstraject € 450,- ( 4 sessies van 1,5 a 2 uur plus een terugkomsessie na 2 maanden)

Persoonlijk Coachingstraject ( in onderling overleg)

Data en Tijden

Voor vragen en/of aanmelden zie contact. Data en tijden in overleg. Sommige mensen kiezen voor wekelijks, anderen willen liever eens in de 2 weken. Dit is allemaal mogelijk.