Stoelmassage is een korte en ontspannende massage die gegeven wordt op een speciale stoel. De massage wordt over de kleding heen gegeven, wat het zeer laagdrempelig maakt.

Tijdens de stoelmassage wordt gebruik gemaakt van diverse drukpunttechnieken voor het bovenlichaam (rug, schouders, nek en hoofd) en de armen en handen. Na de behandeling voelt u zich over het algemeen ontspannen en tot rust gekomen.

Omdat er door de drukpuntmassage ook het een en ander geactiveerd wordt is het van belang na de massage goed te drinken om de afvalstoffen te verwijderen.

De massage kan ook ter preventie van werkstress en RI worden ingezet.

De stoelmassage wordt gegeven aan de Karel Doormanlaan in Zoetermeer en kan ingepland worden op vrijdag en/of zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Tarieven

Basis massage € 20,- voor een massage van 20 minuten. 5 rittenkaart 20% korting.

Basis massage met extra aandacht voor de schouders, nek en het hoofd. € 30,- voor een massage van 30 minuten. 5 rittenkaart 20% korting.

Kennismakingsactie: ter kennismaking is de 2e stoelmassage gratis.

Locatie: De stoelmassage wordt gegeven aan de Karel Doormanlaan.

Voor vragen en/of boekingen kan een ticket in de shop gekocht worden of kan er gebruik gemaakt worden van het contactformulier. Het inplannen van een afspraak kan telefonisch of via whatsapp.