De cursus Mindful Walk heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

5-weekse Mindful Walk cursus

De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 

Na afloop van elke cursusdag krijg je een mail met de oefeningen en “huiswerk” om mee aan de slag te gaan. Zodat je de tools met je meeneemt. Ook na de 5-weekse cursus.

En mocht je het wandelen door willen zetten, kijk dan eens bij Mindful Walk Along of de Powerwalk Club – Zoetermeer.

In de 4-weekse MindfulWalk cursus worden dezelfde technieken aangeleerd als in de 5-weekse cursus. Het verschil is dat deze cursus 1-op-1 gegeven wordt.

MindfulWalk Clinic

Wil je graag meer weten over de technieken van MindfulWalk tijdens het lopen? Dan is een clinic misschien iets voor jou. Je maakt kennis met een aantal basistechnieken van MindfulWalk die je vervolgens tijdens het sporten en misschien wel zelfs in je hele dagelijkse leven in kunt zetten. En tegelijkertijd is het een heerlijk moment voor jezelf. Even opladen en weer in balans komen. Het volgen van een MindfulWalk clinic geeft je nieuwe energie!

Tarieven 2022

Een MindfulWalk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

De cursuskosten bedragen € 95,– Meer informatie over de cursus? Klik hier. 

4-weekse MindfulWalk cursus 1-op1 Live € 145,- p.p. (max 2 personen), tijdstip in overleg.

Een kennismakingsclinic MindfulWalk van 1,5 uur kost € 15,-

Data MindfulWalk Cursus

Zaterdag van 09.30 – 11.00: Cursus gestart op 7 mei 2022, vervolgdatums staan gepland op 14-21-28 mei en 4 juni 2022. Start: Bowling Westerpark – Heuvelweg 2, Zoetermeer

Nieuwe cursus staat gepland op 6 augustus 2022, vervolgdatums staan gepland op 13-20-27 augustus en 3 september. Start: Bowling Westerpark – Heuvelweg 2, Zoetermeer

Zondag van 10.00 – 11.30: Nieuwe cursus staat gepland op 12 juni 2022, vervolgdatums staan gepland op 19-26 juni en 3-10 juli. Start: Bowling Westerpark – Heuvelweg 2, Zoetermeer.

Andere dagen en tijden in overleg. Ook online mogelijk.

Data MindfulWalk Clinic:

Kennismakingsclinic op Zaterdag: Zaterdag van 09.30 – 11.00. Op verzoek.

Kennismakingsclinic op Zondag: Zondag van 10.00- 11.30. Op verzoek.

Voor vragen en/of aanmelden kan het contactformulier gebruikt worden. In het berichten vak kan je de gewenste cursus opgeven.