5-weekse Mindful Walk cursus

De cursus Mindful Walk heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 

Na afloop van elke cursusdag krijg je een mail met de oefeningen en “huiswerk” om mee aan de slag te gaan. Zodat je de tools met je meeneemt. Ook na de 5-weekse cursus.

En mocht je het wandelen door willen zetten, kijk dan eens bij Mindful Walk Actief of de Powerwalk Club – Zoetermeer.

Mindful Walk Clinic

Wil je graag meer weten over de technieken van Mindful Walk tijdens het lopen? Dan is een clinic misschien iets voor jou. Je maakt kennis met een aantal basistechnieken van Mindful Walk die je vervolgens tijdens het sporten en misschien wel zelfs in je hele dagelijkse leven in kunt zetten. En tegelijkertijd is het een heerlijk moment voor jezelf. Even opladen en weer in balans komen. Het volgen van een Mindful Walk clinic geeft je nieuwe energie!

Voor bedrijven ook mogelijk als lunchwandeling van een uur. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tarieven

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

De cursuskosten bedragen € 95,– Meer informatie over de cursus? Klik hier. 

Liever een Privé cursus € 145,- p.p. (max 2 personen), tijdstip in overleg.

Een kennismakingsclinic Mindful Walk van 1,5 uur kost € 15,-

Data Mindful Walk Cursus

Zaterdag van 09.30 – 11.00: Nieuwe cursus gepland op 30 oktober, vervolgdatums staan gepland op 6-13-20-27 november 2021. Start: Bowling Westerpark – Heuvelweg 2, Zoetermeer

Zondag van 10.00 – 11.30: Nieuwe cursus gepland op 31 oktober, vervolgdatums staan gepland op 7-14-21-28 november 2021. Start: Bowling Westerpark – Heuvelweg 2, Zoetermeer

Andere dagen en tijden in overleg. Ook online mogelijk.

Data Mindful Walk Clinic:

Kennismakingsclinic op Zaterdag: Zaterdag 16 oktober van 09.30 – 11.00, zaterdag 23 oktober van 09.30 – 11.00

Voor aanmelden kan een ticket in de shop gekocht worden of kan het contactformulier gebruikt worden. In het berichten vak kan je de gewenste cursus opgeven.